Gel-lak


 

Loveness


 

Maak kennis met 'LoveNess'.

Innovatief, kleurrijk, en trendy! Alle producten zijn door de professional en voor de professional op de markt gebracht en tot in de puntjes door het panel getest met de daarbij behorende passie. LoveNess is trendsetter op alle vlakken, jaarlijks worden er meer dan 6 verschillende gel polish collecties uitgebracht. Het merk is hypo-allergeen en HEMA vrij! En wat ik persoonlijk heel belangrijk vind het is cruelty free! Dus niet op dieren getest! EU gecertificeerd.
In zowel 2018 als 2019 heeft LoveNess het gepresteerd om maar liefst 13 Readers Choice Awards in de wacht te slepen! Niet voor niets natuurlijk! Komt u ook kennis maken met Loveness?

  

CND™ nagelproducten, ontwikkeld in het eigen laboratorium van CND. Al ruim 20 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit, innoveren zij de markt met onder andere  CREATIVE PLAY™ Gel Polish. Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels. Cnd zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. Alle producten van CND™ zijn dierproefvrij! Cynthia Weening | Pedicure praktijk Cynthia | Kolonel Michaelstraat 54 | 1411 VP Naarden T 06 27 02 11 26 Copyright © 2018-2021 Pedicure Praktijk Cynthia |